Räiskintäpeli Counter-Strike: Global Offensiveen joulukuussa 2018 lisätty battle royale -formaatti Danger Zone saa uusia päivityksiä. Blacksite-kartan tilalle tulee toistaiseksi ainoastaan uusi vaihtoehto, Sirocco. Päivityksen myötä pelimuodossa nähdään myös uusia aloitusvimpaimia, runsaampia määriä aseita ja mahdollisuus syntyä uudelleen missä tahansa kartan osassa oman ryhmän ollessa hengissä.

Osa uusista vimpaimista on paljastettu julkaistavaksi tulevaisuudessa, mutta uusimmassa päivityksessä Danger Zoneen saapuvat hyppysaappaat (ExoJump Boots) ja pomppumiinat (Bump Mines). Näiden päivitysten avulla pyritään vaikuttamaan pelaajien liikkuvuuteen ja sitä myötä pelin muuttamiseksi nopeatempoisemmaksi.

Kartan, vimpainten ja uudelleensyntymisjärjestelmän lisäksi pelimuotoon on päivitetty sininen asu joukkuetovereille sekä mahdollisuus ”pingata” eli lähettää joukkuetovereille signaali pelin kartalle. Täyden listan päivityksessä muutetuista asioista voi lukea Counter-Striken sivuilta, sekä vimpaimista lisää Sirocco-päivityssivulta.

 

Lähteet: Counter-Strike (1) (2), PCGamer Kuvalähde: Counter-Strike