Tubeconissa tänä viikonloppuna pelattavan CS:GOn eSM-finaaliturnauksen semifinaalit pelattiin tänään. Neljästä joukkueesta kaksi parasta etenivät huomenna pelattavaan finaaliin, jossa taistellaan lajin suomenmestaruudesta, 6 000 pääpalkinnosta ja paikasta syyskuun Arctic Invitational -suurturnauksessa.

Päivän ensimmäisessä semifinaalissa toisensa kohtasivat SJ Gaming ja Helsinki REDS. Mm. FELin CS:GO-liigan mestaruuden voittanut SJ Gaming oli ottelun ennakkosuosikki ja se nousikin ottelun voittoon luvuin 2-1. Helsinki REDSin onnistui kuitenkin laittamaan vastaan täydellä teholla ja erät ratkaistiinkin vain 5-2 pisteen eroilla.

Illan toisessa ottelussa vastaan asettuivat HAVU Gaming ja KOVA Esports. Vaikka HAVU onkin joukkueista nimekkäämpi, oli KOVAn onnistunut peitota nämä alkukuun Assembly Summer -turnauksessa, joten odotuksia oli puolin ja toisin.

Tällä kertaa HAVU kuitenkin halusi vimmatusti kostaa edellisen tappionsa ja rökittikin KOVAn puhtain 2-0 luvuin. Molemmat erät päättyivät 16-6 pistetilanteeseen HAVUn hyväksi, joten yhtään löysää ei KOVAlle suostuttu antamaan.

Näin ollen huomisen pronssiottelussa klo 10:30 kohtaavat Helsinki REDS ja KOVA Esports. Mestaruudesta taasen taistelevat SJ Gaming ja HAVU Gaming klo 14:00. Ottelut ovat katsottavina suorana Elisa Viihteestä ja Elisa Viihde Sportin Twitch-kanavalta.

Lähteet: SJ Gaming, HAVU Gaming Kuvalähde: Tubecon

KOVA Esportsin omistaa Eurheilu.comin omistava Esports media solutions Oy.