Counter-Strike: Global Offensive sai viime yönä jättipäivityksen. Yksi suurimmista asioista päivityksessä on uusi operaatio: Operation Riptide. Sen lisäksi peli on saanut muita uudistuksia: Legendaarisen Dust II -kartan terroristien aloituspaikka muuttuu, ja jatkossa kranaatteja voi pudottaa samalla tavalla kuin muita aseita.

Riptide-operaatio antaa pelattavaa 16 viikon ajaksi. Ase- ja hahmoskinien lisäksi tarjolla on viisi karttaa ja muuttuneita pelitiloja: Mikäli haluaa käydä vain nopeasti pelaamassa, löytyy kilpailullinen pelimuoto jossa pelin voi voittaa yhdeksällä kierroksella perinteisen kuudentoista kierroksen sijaan. Mikäli haluaa suorittaa tehtäviä ja saada palkintoja, onnistuu tämä hankkimalla 12,75 euroa maksavan operaatiopassin.

Dust II -karttaan on jo pitkään toivottu muutosta. Aiemmin terroristit ovat nähneet aloituspaikastaan suoraan keskellä karttaa oleville puuoville, ja CT-puolenpelaajat ovat joutuneet käyttämään tavaroitaan päästääkseen B-pommipaikalle. Nyt aloituspaikasta ei näe suoraan oville, ja CT-puolen kierrosten alut helpottuvat.

Toinen, paljon peliä muuttava uudistus on kranaattien pudottaminen samalla tavalla kuin muita aseita. Tähän mennessä kranaatit ovat olleet jokaisen henkilökohtaista omaisuutta, ja niitä on voinut saada vain kuolleelta pelaajalta. Tämä on ollut varsinkin ammattipelaajien odottama muutos.