Valve julkaisi eilen 3.12. uuden CS:GO operaation, Operation Broken Fangin. Operaation mukana saatiin paljon uutta tekemistä peliin kuin myös uusia aseskinejä ja agenttiskinejäkin.

Uusi kilpailullinen pelimuoto sekä tilastot

Broken Fang Premier -pelimuoto on pelipassin ostajille tarkoitettu pelimuoto, jossa pelataan kilpailullista 5v5 -pelimuotoa pienellä twistillä: Ennen pelin alkua joukkueet saavat äänestää mitä karttaa he haluavat pelata! Tämän lisäksi peliin lisättiin tilastoja passin omistajille, joiden avulla pelaajat voivat katsoa kuinka hyvin he ovat aktiivisten karttojen tiimellyksessä pelanneet.

Uusi yhteistyökartta ja tarina!

Operaation yhteistyökarttojen pelaajillekkin on herkkua luvassa, sillä tässäkin operaatiossa yhteistyökartat ovat pelattavissa. Tällä kertaa tarinassa edetään Felix Rileyn opastamana ja ensimmäisessä kartassa lähdetään tiedusteluretkelle. Tämän lisäksi pelattavana on erilaisia tehtäviä, joissa mäiskitään botteja pataan niiden tehdessä erilaisia pommipaikan haltuunottoja.

Uusi mutta vanha palveluskolikko

Tälläkin kertaa pelaajille on tarjolla päivitettävä palveluskolikko. Kolikon värit ovat samat kuin aina ennenkin, eli pronssinen, hopeinen, kultainen ja timanttinen. Tällä kertaa timanttinen eroaa kuitenkin huomattavasti muista, sillä kolikko on selkeästi värillinen, muiden kolikkojen ollessa jopa hieman muovisen näköisiä.

Operaatiokauppa

Tähtiä tehtävistä on saatavilla joka viikko kymmenen kappaleen verran. Tällä kertaa tähdillä saa itse päättää, mitä ”ostaa” Operaatiokaupasta. Saatavilla on agenttiskinejä, Broken Fang -laatikko, kolme erilaista operaation aseskinikokoelmaa, tarroja, graffiteja ja tilkkuja joita voi liittää agenttiskineihin.

”Retake”- pelimuoto ja uusia karttoja!

Eikä tässäkään vielä kaikki, sillä peliin on lisätty aiemmin ainoastaan peliyhteisön palvelimilta löytynyt ”Retake” -pelimuoto! Pelimuodossa toinen joukkue on juuri laittanut pommin pommipaikalle, kun toinen joukkue puolestaan yrittää purkaa pommin ja voittaa kierroksen. Kierrosvoittoja pelimuodossa vaaditaan kahdeksan. Tätä pelimuotoa on mahdollista pelata esimerkiksi yhdessä uusista kartoista. Uusia karttoja operaation mukana ovat Ancient, Apollo, Engage, Frostbite ja Guard.

Chatin pikakomentoja ”ping”-systeemin avulla

Peliin lisättiin jo jonkin aikaa sitten mahdollisuus hiiren keskinappia painamalla pingata mitä vain kesken pelin. Nyt systeemiä vietiin vielä hieman pidemmälle uuden chatpyörän avulla, jonka avulla pelaajat voivat kertoa tiimikavereilleen vaikkapa tarvitsevansa aseen tai ilmoittavansa nähneensä vihollisen pingauspaikalla. Tämä komentomahdollisuus on jo joillekkin tuttu, sillä Apex: Legends -pelissä tämä on ollut saatavilla pelin julkaisuhetkestä saakka.

 

Operaatio on pelattavissa 30. huhtikuuta saakka ja uusia tehtäviä tulee peliin operaation keston ajan joka viikko.

 

Lähde: Valve