Muun muassa kokoonpanomuutosten ja joukkueiden hajoamisen seurauksena Counter-Striken vapailla markkinoilla on edelleen jäljellä paljon kovan luokan pelaajia. Ranskalainen CS:GO toimittaja ”neLendirekt” on koonnut tämän hetken kovimmat vapaat agentit.

Mukana on iso liuta kokeneita CS-veteraaneja ja tulevaisuuden nimiä. Listan nimistä saisi tehtyä muutamankin kilpailukykyisen joukkueen. Joukossa ei ole vapaiden agenttien ehkä kahta suurinta nimeä Aleksi ”Aleksib” Virolaista ja Nathan ”NBK-” Schmittiä, joiden kauppa OG:seen on hienosäätöä vaille valmis.

Ilman näitä kahta tähtipelaajaakin vapaiden agenttien lista on suhteellisen vaikuttava. Esimerkiksi hiljattain hajonnut OpTic Gaming-kokoonpano on listalla In-game Leader Mathias ”MSL” Lauridsenin johdolla. Myös lahjakkaat Kristian ”k0nfig” Wienecke ja Nikolaj ”niko” Kristensen ovat listalla mukana.

Entiset Luminosity-pelaajat Lucas ”steel” Lopes, Ricardo ”boltz” Prass ja Gabriel ”NEKIZ” Schenato ovat mukana. Listalla on myös legendaaristen CS:GO organisaatioiden Ninjas in Pyjamasin ja Virtus.Pron entisiä pelureita, kuten Richard ”Xizt” Landström, Adam ”friberg” Friberg ja Christopher ”GeT_RiGhT” Alesund (NiP). Jarosław ”pashaBiceps” Jarząbkowski, Filip ”NEO” Kubsk ja Paweł ”byali” Bieliński (Virtus.Pro).

Joidenkin näiden pelaajien ei uskota säilyvän vapaina agentteina kovin pitkään ja lista tulee varmasti muuttumaan lähiaikoina.

Esimerkiksi eri organisaatiot, jotka ovat ilmoittaneet mielenkiintonsa laajentaa CS-kentille, ovat varmasti kiinnostuneita näiden pelaajien palveluksista. Näitä organisaatioita ovat muun muassa GODSENT, 100 Thieves, Dignitas ja Misfits.

 

 

lähde: dexerto & Twitter @neLendirekt

kuvalähde: dexerto