Viime viikolla Shanghain Overwatch-liigajoukkue julkisti uuden nimensä ja logonsa. Tänään puolestaan oli Dallasin vuoro, jonka liigapaikkaa hallitsee eurheiluorganisaatio Team Envy ja tämän uusi sijoittaja Hersh Interactive Group.

Dallasin liigajoukkue tullaan tuntemaan nimellä Dallas Fuel. Joukkueen logona toimii nimen kyljestä kohoava sininen liekki.

"Joukkueen nimi ja liekki paitsi kunnioittavat alueen pitkää historiaa energiateollisuuden parissa, myös symboloivat kipinää jonka Liiga pyrkii sytyttämään alueen eurheilufanien keskuuteen", joukkue selitti julkaisemassaan tiedotteesa.

Sininen väri on tuttu myös Team Envyn nykyisestä brändistä, jonka lisäksi Dallas Fuelin väreihin kuuluvat myös harmaa ja musta.

"Overwatch-Liigan tuominen Dallasiin Dallas Fuelin kautta on pelkkä alku. Aiomme tehdä alueesta eurheilukulttuurin ja -fandomin keskuksen, johon kuuluu ammattijoukkueita, tuhansille faneille suunniteltu areena live-otteluita varten, harjoituskeskuksia ja lisää", Team Envyn omistaja Mike Rufail kertoi.

Dallas Fuel ei ole vielä kertonut aikooko se siirtää Team EnVyn koko joukkuerosterin, johon kuuluu myös suomalainen Timo "Taimou" Kettunen, sellaisenaan Overwatch-Liigaan.

Paikka Overwatch-Liigassa näyttää kuitenkin erittäin todennäköiseltä, sillä kyseessä on yksi lajin arvostetuimmista joukkueista. Korealaisen Overwatch Apex -turnauksen lisäksi joukkueen meriitteihin kuuluu esimerkiksi para-aikaa käynnissä olevan Overwatch Contendersin lohkovaiheen läpäiseminen puhtain 7-0 voittolukemin.

Lähde: Overwatch League, Dallas Fuel Kuvalähde: Overwatch League