Vuoden viimeinen Hearthstone Major-turnaus Dreamhack Winter Grand Prix etenee pudotuspeleihin kun 16 pelaajaa kilpailee 7 500 dollarin pääpalkinnosta.

Yhdeksästä turnauksessa pelanneesta suomalaisesta kaksi jatkaa taistoa kuudentoista parhaan joukossa. Dreamhack Summereilla neljän parhaan joukkoon kivunnut Sauli "Zumpp" Rinta-aho ja hallitseva suomenmestari, Team Dutch Gamingin Alvar "Vardu" Dürr sijoittuivat Swississä sijoille 8 ja 9.

Aiemmasta tiedosta poiketen, myös B3x Esportsissa pelaava Robin "NoRage" Sjölund pääsi tarkistuslaskennan jälkeen pudotuspeleihin

Myös 2016 suomenmestari NerdRagen Janne "Janetzky" Aho ja B3x Esportsissa pelaava Robin "NoRage" Sjölund ylsivät 7-2 tulokseen, mutta jäi tiebreakereillä pudotuspelien ulkopuolelle. Janetzky sijoittui sijalle 16 ja Norage sijalle 20.

Turnauksesta tippuneilla on vielä mahdollisuus rahoille virallisessa sivuturnauksessa jossa kilpaillaan 2 000 dollarin palkintopotista.

Yksikään suomalaispelaaja ei ole vielä kuitannut Dreamhack voittoa Hearthstonessa, joten tänä vuonna on mahdollista rikkoa ennätyksiä.

Ottelulähetykset Twichissä.

Top 16 sarjataulukko:

Lyhyet kommentit Vardulta ja zumpilta: