Dignitas kaupattiin viime syksynä Yhdysvaltalaisen urheiluorganisaation, Philadelphia 76ersiin, jonka jälkeen moni odotti joukkueen suuntautuvan enemmän amerikkalaisille markkinoille. Huhut saivat pontta dignitaksen edellisen joukkueen, nykyisen Northin lähdettyä organisaatiosta ensimmäisen suuren turnausvoittonsa jälkeen.

Nyt kuitenkin dignitas on katkaissut huhuilta siivet, ja paljasti kokonaan eurooppalaisen kokoonpanon. Maikelele saa seurakseen tuttuja pelikavereita, sillä norjalaiskaksikko Joakim ”jkaem” Myrbostad sekä Rubin ”RUBINO” Villaroel ovat tuttuja jo parin vuoden takaa LGB-joukkueesta. Jkaem sekä äskettäin major-turnauksessa SK Gamingin riveissä pelannut Ricardo ”fox” Pacheco ovat puolestaan tuttuja FaZe Clanin ajoilta, ja joukkueen viimeinen lenkki Faruk ”pita” Pita puolestaan SK Gamingista.

HLTV.org tietää kertoa, että dignitas on ostanut sekä RUBINON että jkaemin heidän aikaisemmista joukkueistaan. Siirtosummaa ei ole kerrottu.Dignitas tulee kilpailemaan ainakin tulevalla ECS-kaudella. Koko lehdistötiedotteen voit lukea täältä.

Dignitas CS:GO-joukkue

  •  Mikail ”Maikelele” Bill
  •  Joakim ”jkaem” Myrbostad
  •  Rubin ”RUBINO” Villaroel
  •  Ricardo ”fox” Pacheco
  •  Faruk ”pita” Pita

Lähteet: Dignitas, HLTV.org