Overwatch Leaguen playoffit pistettiin käyntiin myöhään viime yönä Suomen aikaa. Tuttuun tapaan tuhannet fanit seurasivat lähetystä Twitchistä, mutta se ei ollut ainoa tapa katsoa maailman parasta Overwatchia.

Blizzard julkisti eilen tehneen monivuotisen sopimuksen Overwatch Leaguen televisiolähetysten oikeuksista Disneyn omistamien ESPN-televisioaseman ja Disney XD-kanavan kanssa. Tämän myötä Overwatch Leaguen playoff-otteluita tullaan näkemään suorina lähetyksinä Disney XD, ESPN, ESPN2, ESPN3, ESPNEWS ja ABC-kanavilla.

Playoffien finaalilähetys tulee olemaan ensimmäinen kerta, kun kilpapelaamista on näytetty yhdysvaltalaisella suurkanavalla parhaaseen katseluaikaan. Suorien lähetysten lisäksi kanavat lähettävät myös uusintoja ja keräävät yhteen playoffien kohokohtia.

”Overwatch Leaguen finaalit ovat tähän asti kattavin e-urheilulähetyksemme yhden viikonlopun aikana: 10 tuntia neljällä kanavalla kolmen päivän aikana. Yhteistyö Disney/ABC:n, ESPN:n ja Blizzardin kanssa edustaa jatkuvaa sitoutumistamme e-urheiluun, ja tulemme tulevaisuudessakin tarjoamaan kattavia Overwatch Leaguen lähetyksiä lajin faneille”, kertoi Justin Connolly Disney ja ESPN Media Networksilta.

Kyseessä ei suinkaan ole Disneyn ensimmäinen sukeltaminen e-urheiluun, sillä sen kanavilla on aiemmin näytetty esimerkiksi Overwatch Contendersia, Rocket Leagueta ja Street Fightersia. Tämä on kuitenkin ensimmäinen kerta, kun se on sitoutunut monivuotiseen sopimukseen e-urheiluliigan kanssa. Vielä ei ole selvillä, miten Overwatch League tulee näkymään Disneyn kanavilla toisen kautensa aikana.

Lähde: Blizzard Kuvalähde: Blizzard