TNC Predator on voittanut Kiinassa pelatun MDL Chengdu Major -turnauksen. Filippiineiltä lähtöisin oleva TNC Predator päihitti finaalivastustajansa, kiinalaisen Vici Gamingin sunnuntaina pelatussa loppuottelussa lukemin 3-1. Major-voitollaan TNC Predator kuittaa nimiinsä 300 000 dollaria palkintorahaa ja 4 850 DPC-pistettä.

Viime kaudella DPC-rankingissa sijalle 9. yltäneelle ja The Internationalissakin kohtalaisesti suoriutuneelle TNC Predatorille major-voitto oli ensimmäinen laatuaan. Aasialaisviisikko eteni loppuotteluun alemman ottelukaavion kautta finaalivastustaja Vici Gamingin voitettua joukkueen ylemmän ottelukaavion finaaleissa. TNC Predator sai kuitenkin kaipaamansa revanssin, ja kiinalainen Vici Gaming joutui taipumaan kotiyleisön edessä.

Turnauksessa toiseksi sijoittunut Vici Gaming nettoaa suorituksellaan kaikkiaan 160 000 dollaria palkintorahaa ja 3000 DPC-pistettä. Niin ikään viime kaudella erinomaisesti pelannut Vici jatkoi vahvoja näyttöjään ja kiinnitti itsensä DPC-listan kärkisijoille. Kolmanneksi turnauksessa sijoittui kiinalainen Invictus Gaming, joka kuittaa nimiinsä 110 000 dollaria palkintorahaa ja 2 100 DPC-pistettä.

Kiinan Chengdussa pelattu turnaus oli kauden ensimmäinen major-tason turnaus. Seuraavan kerran arvokkaista DPC-pisteistä kisataan major-tasolla tammikuussa Saksan Leipzigissä. Oletettavaa on, että tuolloin pelikentillä nähdään myös nyt aikataulusyistä poisjääneitä huippujoukkueita.

 

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: TNC Predator