Suomalaisten e-urheilufanien suuri toivo on täyttynyt, kun ainakin yksi edustajistamme on saanut osakseen erään suurimmista kunnioista joka suomalaiselle voidaan antaa. Dota 2 -mestaruusturnaus The Internationalin yhdessä OG-joukkueensa kanssa voittanut Jesse ”JerAx” Vainikka on kutsuttu itsenäisyyspäivän Linnan juhliin.

Aiheesta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

”Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö ja Rouva Jenni Haukio kutsuvat Teidät E-urheilija Jesse Vainikka itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle…” lukee Vainikan Twitterissään julkaisemassaan kutsukirjeessä.

Vielä ei ole tietoa, ovatko Vainikan joukkuetoveri Topias ”Topson” Taavitsainen ja/tai Starcraft 2:ssa maailmanmestaruuteen yltänyt Joona ”Serral” Sotala myös saaneet kutsua Linnan juhliin. Viime vuonna spekuloitiin, saisiko silloin The Internationalissa voittoon pelannut Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalainen kutsua, mutta aika ei ilmeisesti ollut vielä kypsä.

Päivitys 16.11.2018 klo 8:38: Ilta-Sanomien tietojen mukaan myös Topias ”Topson” Taavitsainen on saanut kutsun Linnan juhliin.

Lähde: Jesse Vainikka Kuvalähde: Jussi Jääskeläinen