Dota 2 palaa jälleen fanien ruutuihin, kun ESL One järjestää Saksan Hampurissa kahdentoista joukkueen kokoisen turnauksen. Turnauksen potissa on viime vuoden Minor-turnauksille tyypillisesti 300 000 dollaria. Se ei kuitenkaan ole osa Dota Pro Circuit -kalenteria, joten DPC-pisteitä ei ole jaossa.

Turnaukseen osallistuu verrattain suuri määrä korkean profiilin joukkueita: Osallistuvista joukkueista peräti kuusi otti osaa elokuussa pelattuun Internationaliin. Kärkikaksikkoa ei Hampurissa kuitenkaan nähdä.

 

Joukkueet vasemmalta oikealle: Virtus.Pro, Evil Geniuses, Team Secret, Mineski, Ninjas in Pyjamas, Forward Gaming, paiN Gaming, Vici Gaming, Alliance, compLexity Gaming, EVOS Esports, Team Aster

 

ESL:n turnaus ei ole tyypiltään Dotan 2018-2019 kauden ensimmäinen. Lokakuussa on pelattu jo kolme DPC-kalenterin ulkopuolista pienempää turnausta, mukaan lukien Tauroran 12 000 dollarin kolmen viikon rupeama. Näistä kolmesta voittoja ovat keränneet Team Serenity, Team Secret ja Unchained Esports.

ESL Onen lohkovaiheen lähetykset käynnistyvät järjestäjän mukaan 12:30 Suomen aikaa ja ensimmäinen ottelu, Alliance vastaan Mineski, käynnistyy klo 13:00. Turnausaikataulun ja mahdolliset lisätiedot ovat löydettävissä ESL Onen kotisivuilla.

Lähetyksiä pääsee katsomaan ESL-onen stream-hubista.

Kuvalähde: ESL One