Dota 2 -skenessä eletään jännittäviä aikoja roster lockin lähestyessä. Roster lockiin on aikaa enää reilu vuorokausi ja viimeisimpänä yllätyksenä Alliancen pitkäjänteisellä työllä kehittämä Dota 2-joukkue jättää organisaation.

Alliancen kerkesi rakentaa nykyistä joukkuettaan pitkäjänteisesti lähes 2 vuoden ajan ja moni ei varmasti odottanut organisaation ja joukkueen teiden päättyvän tässä kohtaa.

Siirron taustoista liikkuu, jos jonkinlaisia huhuja, mutta mitään varmaa ei vielä ole. Alliance on kuitenkin ilmoittanut etsivänsä Dota 2 -joukkuetta, joka voisi edustaa heitä ensi vuoden ”kotikisoissa”. Vuoden 2020 The International nimittäin pelataan Tukholmassa ja Alliance ei varmastikaan halua jäädä kotikisoissaan ilman edustusta.

Alliancen alta pois siirtynyt kokoonpano, jatkanee suurella todennäköisyydellä yhdessä. Yksi mahdollinen koti joukkueelle on Team Liquid, joka on tunnettu pitkäjänteisestä työstään eri joukkueiden kanssa. Team Liquid jäi myös yllättäin ilman joukkuetta Kurokyn ja kumppanien päättäessään perustaa oma organisaatio yllättäin.

Odotamme mielenkiinnolla roster lockin lähestymistä ja viime hetken siirtoja Dota 2 -skenessä.

Lähde: Alliance FB Kuvalähde: Alliance FB