Dota 2 -skenessä jo perinteeksi muodostunut Roster Shuffle on taas käynnissä ennen seuraavan kauden käynnistymistä.

Edellisten vuosien tapaan huhuja on liikkunut laidasta laitaan ja seuraavat viikot tulevat näyttämään, mitkä huhut ovat pitäneet paikkaansa ja mitkä eivät.

Ehkä kattavimman koonnin Roster Shuffleista saa aiheeseen liittyvästä Reddit Threadista tästä!

Kokosimme tähän blogiin kuitenkin oleellisimmat pointit The Internationalin jälkimainingeista:

  1. OG:n suomalaistähti Topias ”Topson” Taavitsainen, pitää myös lomaa Dotan parista ja miettii tulevaisuuttaan (lähde), mutta huhuja siitä, että hän olisi jättämässä OG:n ei ole liikkunut. OG pysyy siis todennäköisesti yhdessä, mutta ana pitänee jälleen taukoa edellisen vuoden tapaan (lähde).
  2. Majorissa Chaos Esports Clubia edustanut ja heidän kanssaan pettymyksen kokenut suomalainen Lasse ”Matumbaman” Urpalainen pitää taukoa toiseen Majoriin saakka (lähde)
  3. Viime kauden Dota Pro Circuit kakkonen ja The Internationalissa flopannut Virtus.pro ei jatka samalla rosterilla. Virtus Pron valmentaja Arseniy ”ArsZeeq” Usov ja offlaner Pavel ”9pasha” Khvastunov ovat jättäneet organisaation. 9pasha tulee jatkamaan uraansa Ukrainalaisessa Navissa.
  4. Kiinan ykköstiimi ja The Internationalissa kolmanneksi yltänyt PSG.LGD vaihtaa valmentajaa ja jättää ensimmäisen Majorin välistä. Itse joukkueen kokoonpano tulee pysymään samana (lähde)
  5. Etelä-Amerikan ylpeys Infamous, joka yllätti positiivisesti The Internationalissa sijoittumalla jaetulle 7 sijalle, pysyy yhdessä, mutta ei jatka sopimustaan Infamous -organisaation kanssa (lähde)
  6. Korealainen T1, joka on tullut erityisesti tunnetuksi Starcraftissa ja League of Legendsissä laajentaa myös Dota 2:seen. Joukkueeseen ensimmäisenä kiinnityksenä Lee ”Forev” Sang-don (lähde)

Seuraamme mielenkiinnolla tilanteen etenemistä tulevina viikkoina.

Kuvalähde: Dota 2