Eilen uutisoimme, että viime keväänä jo pelaajauransa päättäneen Dota 2 – tähden Sébastien ”Ceb” Debsin tekevän paluun kilpapelaamisen pariin tutuissa väreissä. OG:n tiedotteen jälkeen moni onkin spekuloinut sosiaalisessa mediassa myöskin samaa aikaan lopettaneen suomalaisen Dota 2 – supertähden Jesse ”JerAx” Vainikan mahdollista paluuta. Moni OG:n fani onkin somessa toivonut, että kahdesti The International – turnauksen voittaneen OG:n superkokoonpano nähtäisiin jälleen yhdessä pitkän tauon jälkeen

OG:n tiedottamisen jälkeen ja kiihkeän somespekuloinnin jälkeen Redditiin ilmestyi keskustelu, jossa nimenomaan käsiteltiin suomalaistähden mahdollista paluuta takaisin kilpapelaamisen pariin. Kuitenkin fanien toiveet eivät saaneet vahvistusta, sillä Vainikka julkaisi palveluun kommentin, jossa hän eväsi mahdollisuuden paluusta.

Kommentissaan Vainikka toteaa, että hän on katsellut muutamia Dota 2 – pelejä, mutta etäisyys peliin on ollut paras päätös pitkässä juoksussa. Hän kuitenkin kertoo odottavansa innolla, että mitä Debsin paluu tuo mukanaan.

Lähde: Reddit, Afkgaming

Kuvalähde: Afkgaming