Supersuosittu striimaajapersoona Herschel ”Guy” Beahm IV, tai tutummin Dr Disrespect, on perustanut oman AAA-pelistudion nimeltään Midnight Society. Dr Disrespect oli Twitchin tunnetuimpia striimaajia kunnes hänet bannattiin kesäkuussa 2020, minkä jälkeen hän siirtyi YouTubeen.

Mukana projektissa on kaksi FPS-pelien konkaria: Call of Duty: Modern Warfare 3:n parissa työskennellyt Robert Bowling, sekä Quinn DelHoyo, joka on ollut mukana mm. Gears of War 3:n ja Halon kehityksessä.

Pelistudion perustaminen ei suinkaan ole Docin ensimmäinen kosketus devaamiseen: vuonna 2011 hän toimi yhteisömanagerina Sledgehammer Gamesille, joka on yksi CoD-pelien kehittäjistä. Vuonna 2012 hän siirtyi saman yhtiön sisällä level designerin rooliin.

Docin kokemus pelinkehityksestä on tullut esiin vuosien varrella. Vuonna 2018 Doc jakoi ideansa pystysuuntaisesta Battle Royale-pelistä, jossa pelaajat aloittaisivat pilvenpiirtäjän eri kerroksista ja pakenisivat pohjalta leviävää tulta. Pelaajien tavoitteena olisi taistella tiensä hätäuloskäynneille, joille päästyään he etenisivät seuraavalle tasolle: uuteen pilvenpiirtäjään, jossa he kohtaisivat muut hätäuloskäynneille selvinneet pelaajat.

Yksi upouuden studion periaatteista tulee olemaan läpinäkyvyys, joten epätietoisuudessa ei toivottavasti tarvitse kärvistellä pitkään.  Midnight Society kutsuu faninsa seuraamaan pelinkehityksen vaiheita ja antamaan palautetta. Studion virallisilla kotisivuilla lukee:

”Ei enää ’toivottavasti tämä peli tulee olemaan hyvä’. Ole läsnä kun äänesi voi vaikuttaa, sillä haluamme kuulla mielipiteesi. Oikeasti.”

Tekstipätkän alta löytyy kutsulinkki studion omaan Discord-serveriin.

Midnight Society ei ole vielä paljastanut ensimmäistä peliprojektiaan, mutta ideoita Docilla varmasti löytyy.