DreamEatersin pelaajat ovat purkaneet sopimuksensa palkanmaksuun liittyvien ongelmien vuoksi.

Venäläisen organisaation toimistusjohtaja Anton Vinogradov myöntää, että joukkueella oli keväällä pahoja rahaongelmia ja palkat maksettiin usein myöhässä. Vinogradov lisää, että kaikki kevään rästipalkat on maksettu, lukuun ottamatta toukokuuta. Organisaatio tarjosi, jopa osaa Berliinin Majoreiden tarroista saamistaan summista maksaakseen velkoja, mutta pelaajat päättivät ottaa kaikki näistä saadut rahat itselleen, sillä he eivät saaneet viimeisimpien turnauksien palkintorahoja. Toimitusjohtajan mukaan nämä kaksi summaa ovat ”melkein samat”.

DreamEatersin organisaation ja pelaajien välit ovat olleet aiemminkin kireät, kun pelaajat kertoivat miettivänsä vaihtoehtoja valmentaja Aleksandr ”zoneR” Bogatiryevin tilalle ilman organisaation suostumista. 

Joukkueen kapteeni Svjatoslav ”svyat” Dovbakh kertoo HLTV.orgin haastattelussa, että pelaajien ja seuran yhteinen matka on tullut päätökseen ja eivät halua olla missään tekemisissä organisaation kanssa.

Entinen DreamEaters joukkue pelaa parhaillaan WePlay! Forge of Masters Season 2:ssa ja European Champions Cupissa

Ensi viikolla joukkue lentää pelaamaan DreamHack Open Rotterdamin 100 000 dollarin turnaukseen, jossa nähdään myös suomalainen Havu Gaming.

 

Lähde: HLTV

Kuvalähde: @dreaters