Ruotsalainen turnauksia ja laneja järjestävän DreamHackin DreamHack Masters Las Vegas turnauksen Euroopan karsintojen voittajat ovat nyt selvillä. 450 000 dollarin palkintopotista pääsevät kilpailemaan FaZe Clan, Gambit Gaming, mousesports ja fnatic.

Heti karsintojen ensimmäisellä kierroksella nähtiin yllätys kun Puolalainen Pride voitti kutsun kautta karsintoihin tulleen Ruotsalaisen GODSENTin. Toisella kierroksella Pride onnistui vielä nappaamaan yhden kartan Gambit Gamingiltä, mutta hävisi ottelun lopulta lukemin 1-2. Puolivälierien toisissa otteluissa mousesports otti 2-0 voiton HellRaisersista ja fnatic voitti odotetusti G2 Esportsista.

Suomalaisittain puolivälierät kävivät jännittäviksi kun Aleksi ”allu” Jallin tähdittämä FaZe Clan kohtasi Jan ”wayLander” Rahkosen Flipsid3 Tacticsin. Ennalta vahvasti FaZelle ennustettu ottelu kääntyi todelliseksi jännitysnäytelmäksi kun 7-16 häviön jälkeen Flipsid3 kokosi itsensä ja voitti FaZen valitseman Miragen 16-11. Ottelu ratkaistiin Trainissa jossa FaZe otti ensin vahvan 10-1 johdon, mutta Flipsid3n onnistui tasoittamaan 11-11 ennenkuin FaZe lopulta vei kartan lukemin 16-11.

Karsintojen voittajat:

  • FaZe Clan
  • Gambit Gaming
  • mousesports
  • fnatic