Hyvä e-urheilukansa, rauhaisaa joulua teille kaikille!

Haluan koko sivuston puolesta toivoa, että kaikilla teistä on ollut lämmin ja mukava joulunvietto. Toimituksemmekin on hyödyntänyt pyhien rauhan hengähtämiseen, muisteluun ja myös tulevaan katsomiseen.

Kulunut vuosi on ollut sivustomme kannalta antoisa. Olemme saaneet mukaan lisää osaavaa väkeä ja jakaneet e-urheilun ilosanomaa monille uusille ihmisille. Olemme tiedottaneet polttavista uutisaiheista, koonneet kattavia artikkeleita ja ilmaisseet mielipiteitämme kantaaottavilla blogiteksteillä. Myöskään International 7:n tai Blast Pro Seriesin kaltaisia turnauslähetyksiämme ei sovi unohtaa.

Kiitos kun olette lukeneet ja katsoneet tuotantoamme.

Mutta kuten jo tuli sanottua, näin joulun alla suuntaamme katseemme myös tulevaan. Haluamme ensi vuonna parantaa julkaisutahtiamme ja uutisoida entistä luotettavammin Suomen e-urheiluskenestä. Haluamme, että lukijamme voivat luottaa meihin saadakseen kaiken olennaisen tiedon Suomen lajitapahtumista.

Tavoitteenamme onkin toimia vahvemmin osana yhteisöä ja yhteisön hyväksi; olla joustavampia, ottaa enemmän kantaa asioihin ja myös jalkautua harrastajien pariin mahdollisuuksien mukaan. Pohdimme myös, millaista uutta sisältöä voisimme tuottaa nykyisen lisäksi.

Olemme tehneet lukijoillemme kyselyn, jossa kartoitamme toiveitanne ja odotuksianne sivuston suhteen. Kyselyyn voi vastata sen verran kun huvittaa, ja sen löytää täältä. Kaikki vastaukset ovat suureksi avuksi.

Nämä tavoitteet ovat askeleita kohti vakaampaa ja luotettavampaa sivustoa. Tähän kuuluu myös lukijoiden kannalta välttämätön paha, nimittäin mainokset.

Sivustot eivät perinteisesti ole puhuneet mainostamisestaan suoraan lukijoille, mutta asia on niin ilmiselvä, etten halua aliarvioida lukijoitamme jättämällä sen huomiotta. Sivustollamme työskentelee alaa tuntevia, osaavia kirjoittajia ja muuta henkilöstöä, jotka ansaitsevat palkkion käyttämästään ajastaan ja tarjoamistaan taidoistaan. Tämän rahan täytyy tulla jostain, sanalla sanoen mainostuloista.

Olemme tehneet tähän asti vaihtelevasti yhteistyötä mainostajien kanssa, mutta asian on tarkoitus muuttua. Sivuston mainostus muuttuu säännöllisemmäksi ja tulemme tarjoamaan mm. sisältömarkkinointia. Emme kuitenkaan halua tämän olevan lukijoillemme riesa, vaan aito hyöty heidän harrastus- ja muihin tarkoituksiinsa.

Tästä syystä olisin iloinen, jos voisitte tukea sivustoamme sen verran kun pystytte. Adblockerin käyttö on yleistä, etenkin e-urheiluharrastajien keskuudessa. Teillä on oikeus sitä käyttää, mutta toiveeni olisi että voisitte laittaa sen pois päältä sivustollamme vieraillessamme. Näin auttaisitte sivustoamme toimimaan myös tulevaisuudessa.

Myös häiritsevistä tai ärsyttävistä mainoskampanjoista voi lähettää meille palautetta ja vinkit mahdollisista yhteistyökumppaneista otetaan ilolla vastaan.

E-urheilu tulee takuulla syöksymään eteenpäin myös ensi vuonnakin ja me aiomme pysyä sen tahdissa. Vielä kerran, hyvää joulunaikaa ja rattoisaa uuttavuotta!

 

Terveisin

Niko Nikkilä

eUrheilu.comin sisältövastaava