Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia (VRUA) jatkaa e-urheiluleiriensä järjestämistä yläkoululaisille. Tulevana lukuvuotena Urheiluakatemia järjestää 7.-9. luokkalaisille suunnatut leirit Counter-Strike: Global Offensivessa ja Overwatchissa.

Haku leireille on auennut tänään ja päättyy 30. kesäkuuta. Leirit koostuvat ensi lukuvuonna kahdesta viikosta ja niiden aikataulu on seuraava:

Viikko 47: 18.-24.11.2018 (OVERWATCH)
Viikko 4:   20.-26.1.2019 (CS:GO)
Viikko 7:   10.-16.2.2019 (OVERWATCH)
Viikko 19:  5.-11.5.2019 (CS:GO)

Hakulomakkeen CS:GO-leirille voi täyttää täältä ja Overwatch-leirille täältä.

Vuokatti-Ruka Urheiluakatemian e-urheilun yläkoululeirit yhdistävät koulunkäynnin ja kokonaisvaltaisen huippu-urheiluvalmennuksen. Leirit tarjoavat nuorelle urheilijalle keskeisimmät elementit monipuolisen, terveen ja kehittävän kasvun tueksi.

Leirin hinta on noin 68 euroa vuorokaudessa sisältäen majoituksen, opetuksen ja valmennuksen lisäksi aamupalan, lounaan, päivällisen ja iltapalan urheiluopistolla. Hintaan sisältyy yläkoululeiriläisille jaettava Kasva urheilijaksi -harjoituskirja.

VRUA järjesti ensimmäiset yläkoululeiritykset Counter-Strikessa keväällä 2018 yhteistyössä HAVU Gamingin kanssa. Suuren kysynnän vuoksi Urheiluakatemiassa tullaan järjestämään tulevaisuudessa elektronisen urheilun yläkoululeirejä entistäkin laajemmalla yhteistyöllä ja lajivalikoimalla.

Tulevan lukuvuoden CS:GO-leirit järjestetään yhteistyössä HAVUn sekä SuperJymyn kanssa.

Vastaavasti Overwatch-leirien valmennukseen tulee mukaan Euroopassa huippumenestystä niittänyt Team Gigantti.

Meille Team Gigantissa on suorastaan ilo ja kunnia päästä auttamaan nuoria lahjakkuuksia nostamaan heidän taitotasonsa seuraavaan pisteeseen, niin mekaanisella kuin myös henkisellä puolella”, kommentoi Team Gigantin manageri Tomi Rinne.

Lisätietoa leireistä ja yhteystiedot löytää VRUA:n sivustolta.

Lähteet: Vuokatti-Ruka Urheiluakatemia