Tänä viikonloppuna e-penkkiurheilukansaa hellitään kahdella huipputurnauksella. Jostain syystä yhdelle viikonlopulle on pistetty StarSeries i-Leaguen sekä Broadcaster Royalen loppuottelut. Yli 30 ottelua PUBG:ia yhdelle viikonlopulle täyttää varmasti jokaisen PUBG-ruokahalun näiltä näkymin.

StarSeries i-League Finaalit

StarSeriesissä on jo toista kertaa edetty PUBG:in osalta finaaleihin asti. Ensimmäisestä turnauksesta voittajaksi selviytyi suomalaisvahvisteinen FaZe, joten toivokaamme myös tulevalle viikonlopulle Pohjolan pojille onnea ja menestystä. Viikonloppuna pelataan yhteensä $100 000 palkintopotista ja sitä tavoittelemassa on yhteensä 16 joukkuetta.

Tuttuun tapaan huipputurnauksessa nähdään taas suomalaisia pelaajia, kun FaZen Jere “Jembty” Kauppinen ja Anssi “mxey” Pekkonen sekä Liquidin Samu “Sambty” Kauppinen ovat mukana mähinöissä. Molemmat suomalaisvahvisteiset joukkueet ovat pärjänneet loistavasti viime aikoina, mutta sitä kuuluisaa kana-ateriaa ei ole sitten kesän näkynyt. Liquid tosin kävi todella lähellä Berliinin MM-kisoissa.

Turnaus on jo alkanut karsintaotteluilla muutama päivä sitten, mutta finaaleihin päästää käsiksi kello neljän tuntumaan StarSeriesin Twitch-kanavalla.

Broadcaster Royale

Jos StarSeries ei ole vielä sytyttänyt jotakuta, niin miltäs kuulostaisi jos koko pelin menestyneimmät striimaajat heitettäisiin duoina samaan peliin, ja käskettäisiin jokaista striimaamaan koko rähinä? Ja palkintopottiin mätkäistäisiin muhkeat $300 000? Kyllä kiitos.

Broadcaster Royale on striimaajien kesken käytävä duo-turnaus, joka on vihdoin edennyt finaalivaiheeseen. Häkellyttävän karsintavaiheen jälkeen jäljelle on jäänyt 80 parasta parivaljakkoa, ja kyseisen joukon kovimmat pyssysankarit ratkaistaan kahdesta lohkosta ja viikonlopun finaalista. Mukana ovat muun muassa Shroud ja joukko muita pelin suurimpia striimaajia. Huhujen mukaan myös suomalaisia on päässyt mukaan turnaukseen!

Ottelut alkavat perjantaina 21.00 Suomen aikaa. Voittaja selviää viimeistään sunnuntaiyöhön mennessä. Otteluita voi seurata jokaisen pelaajan henkilökohtaisesta striimistä, ja selostusta voi kuunnella Broadcaster Royalen omalta Twitch-kanavalta.

Lähteet: Starladder.com, Broadcasterroyale.com