Viikonloppu ei jättänyt esports-faneja kylmäksi, kun CS-majorin finaalin lisäksi nähtiin League of Legends World Championship 2021 -turnauksen finaali, joka pelattiin Islannissa. Kuukauden ajan kestänyt turnaus sai arvoisensa päätöksen, kun lauantaina uutta maailmanmestaria ratkottiin BO5-formaatilla, ja kiinalaisjoukkue EDward Gaming ja hallitseva korealaisjoukkue DWG KIA pelasivat täydet viisi ottelua, ennen kuin voittaja ratkesi.

Hallitseva mestari DWG KIA lähti lauantain otteluihin ennakkosuosikkina, ja koko turnaus oli mennyt heiltä loistavasti. EDG sen sijaan oli selvä altavastaaja, ja tuskin kukaan odotti, että he kohtaisivat finaaliottelussa korealaisen supertiimin.

Jännitystä ei finaalikohtaamisesta puuttunut, kun voitot menivät vuoronperään joukkueelta toiselle. Lopulta kuitenkin viimeisessä pelissä EDG onnistui fiksulla ja vahvalla pelaamisella päättämään ottelusarjan omaksi hyväkseen.

CS:GO -majorturnauksen katsojaluvut rikkoivat ennätyksiä, mutta niin teki myös Worldsien finaaliottelu. Parhaimmillaan finaaliottelua seurasi Esports Chartsien tilaston mukaan – kiinalaiset alustat pois luettuna – neljä miljoonaa yhtäaikasta katsojaa, ja se oli uusi ennätys LoLin katsojamäärille.