Aiemmin Counter-Strike: Global Offensive -joukkueensa kanssa menestystä keränneelle organisaatiolle siirtyminen myös Hearthstoneen on suuri. Organisaatio on suhteellisen uusi ja Hearthstonen maailma avaa sille paljon uusia ovia.

Saimme eUrheilu.comin puolesta haastateltua Conquer Gamingin tuoretta pelaajaa nopeasti.

Hei Eero "Leroy" Kesälä, kertoisitko meille hieman itsestäsi, kuka olet?

"Olen 29-vuotias, naimisissa oleva, pienen 2-vuotiaan pojan isä. Työskentelen fysioterapeuttina. Valmennan myös tennistä. Olen entinen kilpauimari ja -tennispelaaja. Nykyään pelailen tennistä omaksi ilokseni ja käyn kuntosalilla säännöllisesti."

Kauanko olet pelannut Hearthstonea ja miten löysit pelin?

"Olen pelannut 2,5 vuotta. Vaimoni veli pelasi Hearthstonea, kun olimme kyläilemässä anopillani. Hän antoi minun kokeilla ja neuvoi alkuun ja innostuin niin paljon, että ostin heti kotimatkalla käytetyn ipadin voidakseni pelata."

Mitä mieltä olet kotimaisesta skenestä tällä hetkellä? Mihin toivoisit muutosta?

"Mielestäni skene Suomessa on kasvamassa koko ajan ja enemmän suomalaisia on ruvennut streamaamaan. Turnauksia tietysti toivoisi lisää, varsinkin streamattavia, jotta porukkaa saadaan innostumaan skenestä yhä edelleen. Ehkä jotain erilaista normiturnauksiin, esim. Tiimipelaamista, FEL pitempi liiga tosi hyvä (palkitsee tasaisuudesta, eikä yhden kierroksen high rollauksesta), isompia turnauksia (swiss) jne. jotta mahdollisimman moni kasuaalimpi pelaaja pystyisi yrittämään turnauspelaamista. Tiivistettynä: enemmän sisältöä ja turnauksia ja tapahtumia!"

Millaisista pakoista pidät?

"Tykkään vähän erilaisista hupipakoista, lähinnä kyllä vaimon kanssa pelaillessa tai kasuaalisti. Tryhardina pidän enemmän controllista ja varsinkin control vs. control matseista. Lemppariclasseja tällä hetkellä Warrior ja Druid".

Mitä odotat tulevalta lisäosalta?

"Healauskortteja, clearausta, eli siis control kortteja. Toivottavasti pääpaino ei ole hyvin curvaavissa voimakkaissa minioneissa jolloin ladder muuttuu pelkäksi curvestoneksi. Lisäksi toivoisi jotain uusia efektejä ja omanlaisiaan efektejä, pientä sattumanvaraisuutta (ei uutta yoggia!). Ja ennen kaikkea balanssissa olevaa lisäriä. Olisi komiaa, jos kaikki classit olisivat enemmän samalla viivalla ka esim. Priest ja paladin saisivat vähän rakkautta ja useamman mahdollisen tyylin pelata".

Loppuun Leroy kommentoi vielä, että: "Iso kiitos tietysti vaimolle, joka on mahdollistanut turnauksien pelailun, ottamalla hoitovastuun pojasta tärkeimpien turnauksien aikana. Kiitoksia myös kaikille kavereille, joiden kanssa on saanut pelata turnauksissa ja vapaa-ajalla ja kehittyä edelleen. Ja iso kiitos Conquer Gamingille ja Jyppelle, joka juuri kiinnitti meikäläisen tiimiinsä ja antoi minulle mahdollisuuden näyttää kykyni! Ja FELlille, joka teki kiinnityksestä komean uutisen!"

 

Lähteet: Finnish eSports League

Kuvalähde: Conquer Gaming