EHOME:en on huhuttu olevan FaN:in perässä jo jonkin aikaa, mutta sopimuksen solmiminen venyi odotettua pidempään. Uuden pelaajan voimin EHOME on näyttänyt olevansa taas varteenotettava joukkue ensimmäistä kertaa heidän heikon ESL Manila turnauksen jälkeen. NewBee.Y on pelannut viime peleissä heidän virallisen vaihtopelaajan Tan ’JiaJia’ Lijian kanssa.

Isompi yllätys sen sijaan oli TNC:n päätös rekrytoida Amerikkalaisen entisen muunmuassa EG:n pelaajan DeMoN:in. Demon oli viimeksi pelaamassa perulaisen Infamous joukkueen kanssa, mutta TNC on selkeästi lupaavampi joukkue ja omaa paremmat mahdollisuudet karsia Internationaliin heidän pelatessa helpommassa skenessä. TNC oli Manila Majorin karsinnoissa ennakkosuosikki, mutta hävisi kaakkoisaasian finaalissa Mineskille.

Viimeisenä Kaipi josta uutisoimme aiemmin viikolla heidän menetettyä zai Evil Geniusille ovat vahvistaneet uuden viidennen pelaajansa, Israelilaisen TheCoon:in. TheCoon on toinen kansainvälisellä huipputasolla pelaava Israelilainen pelaaja, toisen ollessa OG:n kapteeni Tal ’Fly’ Aizik.

EHOME kokoonpano

 1.  Fan ’FaN’ Yixuan
 2. Wang ’old chicken’ Zhiyong
 3. Daryl ’iceiceice’ Koh Pei Xiang
 4. Zhang ’LaNm’ Zhicheng (Kapteeni)
 5. Lu ’Fenrir’ Chao

TNC Gaming

 1. Marc Polo Luis ’Raven’ Fausto
 2. Carlo ’Kuku’ Palad
 3. Sam ’Sam H’ Hidalgo
 4. Jimmy ’DeMoN’ Ho
 5. Nico ’Eyyou’ Barcelon

Kaipi kokoonpano

 1. Pittner ’bOne7’ Armand
 2. WehSing ’SingSing’ Yuen
 3. Neta ’TheCoon’ Shapira
 4. Alaan ’SexyBamboe’ Faraj (Kapteeni)
 5. Alexandru ’ComeWithMe’ Craciunescu

Lähteet: EHOME, GosuGamers, Kaipi
Kuvalähde: EHOME