Kiinalainen iG.Vitality pelaaja Zhang ’Yuno’ Chengjun kertoi tänään striimissään että EHOME on tekemässä pelaajavaihdoksen, jossa NewBee.Y carry pelaaja FaN korvaa carry/offlane pelaajan eLeVeN:in. FaN aloitti uransa 2012 RattleSnake joukkueessa ja on sittemmin pelannut pienemmissä joukkueissa kuten Energy Pacemaker.

Uutisen tultua julki eLeVeN selitti päätöstään tuttavalle joka laittoi kuvat keskustelusta kiinalaiselle foorumille. Kuvissa eLeVeN sanoo että hän on uupunut ja hänellä on henkilökohtaisia asioita joita haluaa hoitaa kuntoon. eLeVeN:in mukaan hän aikoo tulla takaisin The International 2016 jälkeen, mutta tulee pysymään EHOME:n varapelaajana sikäli jos joukkue sitä haluaa.

Pelaajamuutos tapahtuu Valven asettaman kokoonpanojen lukituksen ulkopuolella, joka tarkoittaa että EHOME tulee joutumaan karsiutumaan avointen karsintojen kautta The Internationaliin. EHOME tuli toiseksi Kiinan Manila Major karsinnassa, joskin joukkueella on ollut ongelmia ja on vaihdellut joukkueen sisäisiä positioita, sillä joukkueella ei ollut selkeää carry pelaajaa. FaN:in tulo joukkueeseen odotettavasti tulee selkeyttämään tätä tilannetta.

EHOME kokoonpano

  1. Fan ’FaN’ Yixuan (epävirallinen)
  2. Wang ’old chicken’ Zhiyong
  3. Daryl Koh ’iceiceice’ Pei Xiang
  4. Zhang ’LaNm’ Zhicheng (Kapteeni)
  5. Lu ’Fenrir’ Chao

Varapelaaja: Ren ’eLeVeN’ Yangwei.

Lähde: eLeVeN bbs.nga.cn kautta
Kuvalähde: Carry6