Entinen CS-lupaus Elias ”Jamppi” Olkkonen vaihtoi alkuvuodesta Valorantiin, ja pelaa tällä hetkellä Team Liquidin väreissä. Yksi iso syy siihen, miksi Olkkonen vaihtoi CS:GOsta Valorantiin, oli VAC-bannit, jotka estivät Olkkosta pelaamasta Valven järjestämissä turnauksissa, ja jotka veivät häneltä esimerkiksi mahdollisuuden pelata OG:ssa.

Huhtikuussa Valve ilmoitti muuttaneensa sääntöjä koskien bannattuja pelaajia. Tietyin ehdoin aiemmin bannit saaneet pelaajat voivat nyt osallistua turnauksiin, Olkkonen heidän joukossaan. Olkkonen oli tämän uutisen jälkeen twiittien perusteella helpottunut ja onnellinen, sillä syytökset ovat varjostaneet hänen uraansa paljon, ja hän on sen vuoksi nostanut myös kanteen Valvea vastaan.

Valven päätös muuttaa sääntöjä aiheutti spekulaatiota siitä, palaisiko Olkkonen nyt takaisin CS:GOn pariin. Olkkonen ei alkuun itse kommentoinut muuta, kuin että keskittyy käsillä oleviin peleihin, eikä mieti vielä muita vaihtoehtoja.

Nyt hän on kuitenkin striimissään todennut, että ei aio jättää Valorantia. Hän toivoo, etteivät ihmiset harmistu hänen päätöksestään.

– Tämä päätös oli äärettömän vaikea tehdä, varsinkin, kun sain muutamia kiinnostavia tarjouksia CS:GOsta, Olkkonen kertoo striimissään.

Nuori tähtipelaaja jakoi clipin Twitterissään saatesanoin ”En ole menossa minnekään, rakastan tätä peliä, olen onnellinen tässä missä olen juuri nyt, haluan kehittyä joka päivä pelaajana ja ihmisenä, mennään ja voitetaan Islannissa pojat!”.