Valorantin joulukuussa järjestettävissa Champions-mestaruuskisoissa nähdään kolme suomalaispelaajaa. Acendissa pelaava Santeri ”BONECOLD” Sassi ja Fnticin Nikita ”derke” Sirmitev varmistivat turnauspaikkansa jo Masters Berlin-turnauksessa syyskuussa, ja nyt viikonloppuna selvisi myös Team Liquidin ja sen myötä Elias ”Jamppi” Olkkosen kohtalo kisojen suhteen.

Team Liquid sai uuden mahdollisuuden päästä mukaan Champions-turnaukseen viime viikolla järjestetyssä Last Chance-karsintaottelussa. Liquid kohtasi karsinnoissa Guild Esportsin, joka kaatui pistein 3-1.

Last Chance-karsintojen avulla ratkaistaan viimeiset neljä joukkuetta, jotka kisaavat joulukuussa Valorant-mestaruudesta. Team Liquidin lisäksi Championsiin on karsiutunut APAC-alueelta Thaimaalainen FULL SENSE ja Etelä-Amerikasta Brasiliainen FURIA Esports. Pohjois-Amerikan tulosta vielä odotellaan, sillä turnaus piti siirtää  myöhempään ajankohtaan koronatartuntojen vuoksi.

Näiden joukkueiden lisäksi turnaukseen matkaavat EMEA:n Gambit Esports, Acend ja Fnatic, NA:n Sentinels ja Envy, Latinalaisen Amerikan KRÜ Esports, Brasilian Team Vikings ja Vivo Keyd, SEA:n X10 ja Team Secret, Korean Vision Strikers sekä Japanin Crazy Raccoon.