Elisa Esports julkisti kolme uutta yhteistyökumppania, joiden kanssa lähtee vahvistamaan asemaansa Euroopan e-urheilukentässä. Vuosien 2021 ja 2022 Elisa Esports järjestää yhdessä GRIDin, Relog Median ja Funsparkin kanssa uuden CS:GO-turnauskiertueen, jonka kokonaispalkintopotti on 2,7 miljoonaa dollaria.

Uusien kumppanuuksien myötä katsojille tarjottavan sisällön määrä paranee entisestään, ja turnauskiertue tuo yhteen todella mielenkiintoisia joukkueita, ja antaa Euroopan top-tiimeille mahdollisuuden kilpailla ja parantaa sijoitustaan, vaikka joukkueet eivät olisi suurimpien liigojen virallisia kumppaneita.

Elisa Esportsin johtaja Teemu Koski toteaa turnauskiertueen tuovan yhteen poikkeuksellisen yhdistelmän mielenkiintoisia joukkeita ympäri maailmaa, mitä pohjoismaiset ja eurooppalaiset katsojat ovat odottaneet pitkään.

– Katsojillemme haluamme sanoa, että olemme kuunnelleet teitä ja toimineet sen mukaisesti, Koski kertoo tiedotteessa.

– Läpi vuoden 2020 olemme panostaneet merkittävästi siihen, että ymmärrämme, mitä katsojamme ja fanimme haluaisivat nähdä, niin katsojille suunnatun sisällön puolesta kuin suomalaisten ja pohjoismaisten esports-tiimien puolesta. Yhteistyö GRIDin, Relog Median ja Funsparkin kanssa todistaa meidän olevan oikeilla raiteilla, ja me jatkamme kovaa työskentelyä palvellaksemme niitä, jotka rakastavat e-urheilua, lisää Pasi Lindqvist, Elisan Senior business designer.

Elisa Invitational, Home Sweet Home ja Funspark -turnaukset tulevat kytkeytymään toisiinsa yhteisen pisteytysjärjestelmän kautta, joka myös helpottaa joukkueiden pisteiden seuraamista. Turnausten parhaat kamppailevat sarjamestaruudesta uudesssa Elisa Champion of Champions -turnauksessa, joka on suunniteltu pidettäväksi syksyllä 2022. Champion of Champions -turnaukseen tulee osallistumaan merkittäviä tiimejä ympäri maailmaa. Lisätietoa turnauksesta annetaan, kunhan viimeisetkin päätökset sen järjestämisestä on tehty.