Vappua voi tänä vuonna viettää laadukkaan CS:GO:n parissa: Tänään, aivan näillä näppäimillä alkaa BLAST Premier Qualifier -turnaus, Elisa Invitational. Turnauksessa nähdään yhteensä kahdeksan joukkuetta Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Tanskasta. Suomalaista taitoa turnauksessa edustavat ENCE ja KOVA, Ruotsista mukaan tulee GODSENT ja Dignitas, Norjasta Nordavind ja Apeks sekä Tanskasta North ja Heroic.

Turnauksessa tullaan näkemään kovatasoista pelaamista, sillä kahdeksasta tiimistä neljä (ENCE, North, Heroic ja GODSENT) ovat HLTV:n rankingissa top 30. joukossa. Yleisöä varmasti kiinnostaa ENCEn esiintyminen, sillä joukkue näyttäytyy nyt ensi kertaa Elias ”Jamppi” Olkkosen kanssa pelikentillä. Pelaaminen tulee vamasti näyttämään erilaiselta kuin on viime aikoina nähty, sillä Jampin mukaan tulon myötä on tehty paljon roolimuutoksia, kuten se, että Miikka ”suNny” Kemppi ottaa pelin sisäisen johtajan roolin Aleksi ”allu” Jallilta.

Turnauksen ensimmäinen ottelu alkaa klo 13, kun Dignitas ja Apeks kohtaavat. ENCEn turnauksen ensimmäinen peli nähdään klo 14.30 GODSENTiä vastaan.  KOVAn pelit alkavat huomenna perjantaina klo 13 Nordavindiä vastaan. Pelejä voit seurata esimerkiksi Elisan Twitch-kanavalta.

Lähde: Elisa Esports, HLTV Kuva: Elisa Esports