Elisa Viihde CS:GO-liiga (aiemmin FEL CS:GO-liiga) alkaa ensi viikon tiistaina, 6. elokuuta. Liigan palkintopotti on entistäkin suurempi, peräti 40 000 euroa, ja kaikki sen pelit lähetetään suorana.

Rahapalkinnon lisäksi liigan voittajan kerrottiin myös saavan paikan kansainvälisessä turnauksessa. Tänään Elisa julkisti, mistä turnauksesta on kyse.

Liigan mestari matkaa Ruotsin Jönköpingiin Dreamhack Winter Open -turnaukseen. Turnauksen palkintopotti on huippeat 100 000 dollaria. Dreamhack on yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimmista LAN-tapahtumista. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun suomalainen liiga kykenee tarjoamaan voittajalleen paikan kansainvälisessä turnauksessa.

Elisa Viihde CS:GO-liiga käynnistyy ensi viikon tiistaina klo 18 klo Cosa Nostran ja SJ Gamingin välisellä ottelulla. Illan toisessa ottelussa yhteen ottavat Helsinki REDS ja ajuri. Samalla periaatteella nähdään otteluita joka tiistai, keskiviikko, lauantai ja sunnuntai. Ottelut lähetetään suorana Elisa Viihteestä ja Elisa Viihde Sportin Twitch-kanavalta.

Lähde: Elisa Kuvalähde: Elisa