5.8. alkavan Elisa Viihde CS:GO-liigan (aiemmin FEL CS:GO-liiga) karsinnat ovat päättyneet. Eilen loppuun taputelluissa karsinnoissa kaksi joukkuetta lunastivat paikkansa tulevalla kaudella, jonka palkintopotti on peräti 40 000 euroa. Karsintoihin ottivat osaa FELin CS:GO-liigan edellisen kauden kolme huonoimmin sijoittunutta joukkuetta ja FELin haastajaliigan viisi parhaiten sijoittunutta joukkuetta.

Ensimmäisenä paikkansa liigassa varmisti Costa Nostra, joka peittosi haastajaliigan voittajan Veto Esportsin viime sunnuntain finaalissa. Cosa Nostra pelasi myös liigan edellisellä kaudella, joten suoritus pelasti tämän liigasta putoamiselta.

Häviäjien lohkon finaali sen sijaan pelattiin eilen ja siihen ottivat osaa niin ikään Veto Esports sekä Armless dogs. Ottelu oli tiukka, mutta se kääntyi lopulta taas kerran Veto Esportsin tappioksi. Haastajaliigassa menestynyt Armless dogs nousi voittoon lukemin 2-1 ja lunasti itselleen paikan Elisa Viihde -liigassa.

Liigasta haastajaliigaan pudonneita joukkueita olivat Veto Esportsin lisäksi HabaHabaZootZoot ja Hukka eSports. Myös Menace menetti paikkansa, sillä se ei osallistunut karsintoihin

Lähde: FEL Kuvalähde: FEL