Uusi vuosi. Uusi ENCE. Suomen suurimmassa e-urheiluorganisaatiossa on tapahtunut paljon muutoksia. Muutoksia, joita eurheilu.comissakin on seurattu tarkasti.

ENCE on julkaissut Youtubessa videon, jossa markkinointipäällikkö Joona ”natu” Leppänen haastattelee joukkueen uutta tanskalaista pelinjohtajaa, 30-vuotiasta Marco ”Snappi” Pfeifferia.

Pfeiffer on tunnettu nimi CS:GO -piireissä. Hän aloitti pelaamaan CS 1.6:a vuonna 2008 ja siirtyi täysipäiväisesti CS:GO:n pariin vuonna 2016. Hän on tullut tunnetuksi tanskalaisessa organisaatiossa nimeltä Heroic.

–Minusta tuntuu, että ENCEssä minut on siunattu hyvällä kokoonapanolla ja hyvällä valmentajalla. Keskustelut Eetu ”sAw” Sahan kanssa olivat yksi iso tekijä, miksi päätin liittyä joukkueeseen.

Kokenut pelinjohtaja kehuu videolla vuolaasti Sahaa valmentajana. Pfeiffer kokee, että hän pystyy jakamaan pelin teoreettista puolta Sahan kanssa.

–Uskon, että hänen kanssaan pystyn kehittymään pelaajana.

Pfeiffer ei halua avata liikaa miten joukkueen roolitus on määritelty. Hän kuitenkin kertoo olevansa tyytyväinen joukkuetovereihinsa siinä, kuinka monipuolisia pelaajia he ovat.

–Rooleissa tulee olemaan eroavaisuuksia riippuen kartasta.

ENCEn vuosi on alkanut virkein ottein Snow Sweet Snow -turnauksessa, kun he etenivät kolmella voitolla maanantaina alkaviin playoffeihin. Vastaan asettuu saksalainen Sprout, joka on nykyään ENCEssä pelaavan Pawel ”dycha” Dychan entinen joukkue.