ENCE eSports kertoo verkkosivuillaan saaneensa useita Overwatch-joukkue- ja pelaajahakemuksia kuluneen vuoden aikana, mutta ei ole toistaiseksi törmännyt sopivaan kokonaisuuteen.

Tämän myötä he ovat päättäneet kokeilla jotain uutta: ENCE on aloittanut Samuli ”elfi” Sihvosen johdolla Overwatch-joukkueensa rakennuksen, mihin he etsivät pelaajia avoimella haulla.

Suomen menestyneimpiin StarCraft II -pelaajiin lukeutuva Sihvonen on itse pelannut Overwatchia pelin ensimmäisestä betasta alkaen todella korkealla tasolla. Hän tulee vastaamaan uuden joukkueen rakennuksesta sekä valmennuksesta tulevaisuudessa.

Sihvonen on opiskellut kuluneen vuoden ammattilaisvalmentajaksi, joksi hän valmistuu ensi vuonna Vierumäen urheilukoulusta.

-On erittäin tärkeää että joukkueen pelaajat ovat valmiita kehittymään pelaamisen lisäksi myös persoonina. Olen huomannut esports-urani aikana, että useilla pelaajilla ei ole mentaliteettiä yrittää 110% vaan he yrittävät käyttää erilaisia oikoteitä huipulle. Työetiikka ja harjoittelun laatu ovat avainasemassa matkalla menestykseen, kommentoi Sihvonen ENCEn verkkosivuilla havainnoistaan pelaajien osalta.

Kiinnostuneet voivat laittaa hakemuksiaan sähköpostilla organisaatiolle. Sähköpostissa tulisi kertoa muun muassa omasta elämäntilanteesta, esports-historiastaan sekä odotuksistaan organisaation ja joukkueen suhteen. Hakemuksensa organisaatiolle voi lähettää kaikki suomalais- ja pohjoismaalaispelaajat.

Tarkemmat tiedot hakukriteereistä ja ohjeista voi lukea ENCEn verkkosivuilta.

Lähde ja kuvat: ENCE eSports