Berliinin hulppea CS:GOn Major-turnaus polkaistiin juuri käyntiin ja ottelut käyvät kiivaana para-aikaa. Turnaus kestää 8.9. asti ja sen aikana 24 joukkuetta ottelevat toisiaan vastaan yhtensä miljoonan dollari palkintopoista ja 500 000 dollarin pääpalkinnosta.

Kuten arvata saattaa, paikalla ovat CS:GOn maailmankärki ja lajin kerma, mukaan lukien mm. Astralis, Team Liquid, Team Vitality ja FURIA. Suomea turnauksessa edustavat ENCE Esports ja Otto ”OttoNd” Sihvon kotijoukkue CR4ZY.

Turnaus on jaettu kahteen vaiheeseen: New Challengers Stagen ja New Legends Stageen. Challengers-vaiheessa 16 haastajajoukkuetta ottelevat toisiaan vastaan ansaitakseen paikan kahdeksan legendajoukkueen rinnalla New Legends -vaiheessa, johon etenee kahdeksan joukkuetta.

Suomalaisjoukkueista ENCE on mukana New Legends -vaiheen joukkueena, CR4ZY taasen haastajajoukkueena. Molemmat lohkovaiheet pelataan Swiss System -periaatteella ja pudotuspeleihin etenee New Legends -vaiheen kahdeksan parasta joukkuetta.

Turnauksen avausotteluissa pelaavat klo 13:00 eteenpäin Team Vitality ja Syman Gaming, sekä NRG Esports ja DreamEaters. CR4ZYn ensimmäinen ottelu taasen alkaa klo 16:45, kun se kohtaa Grayhound Gamingin. Ottelua voi katsoa suorana StarLadderin Twitch-kanavalta ja suomeksi Telia Esports Seriesin Twitch-kanavalta.

Tarkan otteluaikataulun ja lähetystiedot löydät täältä. New Legends -vaiheen otteluaikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: StarLadder