IEM Peking-Haidian -turnauksen sivuilta saatiin jo aiemmin tällä viikolla tieto, että ENCEn paidassa turnauksessa pelaa HAVUn pelaaja Joonas ”doto” Forss. Nyt ENCE ja HAVU ovat vahvistaneet tiedon ja vielä enemmänkin: Forss on solminut kahden vuoden sopimuksen ENCEn kanssa. Lisäksi toinen HAVUn pelaaja, Eetu ”sAw” Saha siirtyy myös ENCEn väreihin, tosin valmentajaksi.

ENCEn joukkueen johtaja  Niklas ”Willkey” Ojalainen toteaa ENCEn tiedotteessa, että he halusivat pitää niin pelaajat kuin joukkueen kokoonpanon suomalaisena. Ojalainen toteaa myös, että tämän päätöksen jälkeen oli selvää, että Forss olisi loistava lisä ENCEn kokoonpanoon. Lisäksi Ojalainen pitää heitä onnekkaina, kun he saavat Sahan kaltaisen kokeneen suomalaisen pelinsisäisen johtajan CS:GO-joukkueensa valmentajaksi.

HAVUn tiedotteessa Saha toteaa, että on pohtinut kilpapelaajan uransa lopettamista jo jonkin aikaan. Jo siitä asti, kun hän kokeili valmentamista HAVUn aiemman rosterin kanssa, hän on tiennyt sen olevan uransa seuraava askel.

Vaikka kaksi pelaajaa HAVUn kokoonpanosta lähtikin uuteen organisaatioon, aikoo HAVU pysyä CS:GO-skenessä. Organisaatiosta kerrotaan, että heillä on jo sopimus yhden uuden pelaajan kanssa ja viidettä pelaajaa etsitään. HAVU aikoo julkaista uuden kokoonpanonsa sitten, kun kaikki viisi pelaajaa ovat selvillä.