Kolmen kuukauden odotuksen jälkeen suomen kärkiorganisaatio ENCE Esports julkaisi viimein uuden CS:GO joukkueensa. Organisaation edellinen joukkue hajotettiin joulukuun alussa ja fanit ovat siitä asti odottaneet malttamattomina julkistusta tulevasta kokoonpanosta. Vuoden 2016 joukkueesta uudessa kokoonpanossa jatkaa vain Tony “arvid” Niemelä. Arvidin seuraksi joukkueeseen liittyvät Joelb, Ociriz, Leaf ja Replan jotka ennen ENCEä ovat pelanneet yhdessä SkitLitessä ja Paranoiassa

ENCEn Juha ‘aNgeldust’ Kurppa kommentoi julkistuksessa valinnan olleen joko jo valmiiksi vakiintuneen kokoonpanon rekrytöimisen ja uusien kykyjen valinnan välillä. ENCE päätyi lopulta jälkimmäiseen, organisaation tämän hetkinen tavoite on kasvattaa suomalaista elektronisen urheilun kenttää, ja siksi tämä lupaava viisikko on sijoitus tulevaan. aNgeldust toivoo että joukkue voi nostaa suomalaisen Counter Striken takaisin maailmankartalle.

Julkistukseen joukkueen puolesta lausunnon antanut Tony ”arvid” Niemelä kertoo pelaajien olevan erittäin innoissaan mahdollisuudesta pelata ENCEn riveissä. Joukkueen tavoitteena on nousta Suomen ykkösjoukkueeksi ja kerätä kansainvälistä tunnusta. Joukkue haluaa osoittaa että Suomesta löytyy kärkitason kykyjä myös tunnettujen nimien ulkopuolelta.

ENCE CS:GO:

  • Ville “rEplan” Ijäs
  • Simo “Leaf” Mykkänen
  • Joel “joelb” Borgström
  • Mikael “ociriz” Karkinen
  • Tony “arvid” Niemelä