Uutisoimme jo viime kuussa suomalaisen e-urheiluorganisaatio ENCE Esportsin päätöksestä hajottaa Overwatch-joukkueensa. Organisaatio sanoi tällöin kuitenkin selvästi, ettei sen aikomuksissa ollut jäädä seuraamaan lajin edistymistä, vaan palata pian sen pariin uuden joukkueen turvin.

Uuden joukkueen kokoonpano paljastettiin eilen illalla. Joukkueen kapteenina toimii aiemman tiedon mukaan Oula “OLBAA” Räsänen, joka on pelannut osana OWKingsiä ja Luminosity Gaming Loyalia. Mukana on myös Helsinki REDSin lakkautetusta joukkueesta poimitut Matias ”Lalli” Kivimäki ja Roope ”Ruape” Kurkela.

ENCEn vanhasta Overwatch-joukkueesta mukana on ainoastaan Kalle “Cali” Ylönen. Lajin uusia lupauksia taasen edustavat Robin “snappe” Uotila ja Santeri “Styge” Suomi.

Joukkueen kokonaiskokoonpano on:

Pelaaja Rooli Entinen joukkue
Oula “OLBAA” Räsänen DPS OWKings
Matias “Lalli” Kivimäki DPS Helsinki REDS
Roope “Ruape” Kurkela Tank Helsinki REDS
Kalle “Cali” Ylönen Flex ENCE Esports
Robin “snappe” Uotila Support  –
Santeri “Styge” Suomi Support  –

Lisäksi joukkueen valmentajana toimii Niklas “Nikse” Salminen.

Joukkue tulee suuntaamaan heti tämän viikon lauantain Overwatch Open Divisioniin, avoimeen turnaukseen jonka parhaimmat joukkueet etenevät vuoden ensimmäiseen Overwatch Contendersiin. Uudistettu järjestelmä keräsikin kiitosta, ja organisaatiossa ollaan toiveikkaita lajin tulevaisuuden suhteen.

”Blizzardin tälle vuodelle Overwatchiin luoma rakenne on mielestämme erittäin toimiva, ja Open Division mahdollistaa nyt kaikille etenemisen ylimpään avoimeen liigaan, Contendersiin. Tämä on erittäin positiivinen kehitys, ja uskomme uusia joukkueita syntyvän runsaasti, mikä taasen tervehdyttää skeneä. Lisäksi odotamme innolla community-turnauksia, joita on Blizzardin liigojen lisäksi tulossa tänä vuonna enemmän”, kommentoi ENCEn toimitusjohtaja Petri Hämälä.

Lähde: ENCE Esports Kuvalähde: ENCE Esports