ENCE eSportsin CS:GO-joukkue on kahminut viime kuukausina merkittävästi kunniaa. Joukkue on pelannut useissa kovan tason kansainvälisissä turnauksissa, kuten FaceItin Europe Minor Championshipissa ja ESL One: Colognessa. Tällä hetkellä ENCE on rankattu maailman 13. parhaaksi joukkueeksi.

Seuraava suuri haaste tulee olemaan ensi kuun alussa pidettävä Dreamhack Open Montreal, eli vauhtia ei missään nimessä aiota hiljentää. Kenties tulevia mahdollisuuksia ajatellen organisaatio on palkannut uudeksi valmentajakseen lajin veteraanin Slaava ”Twista” Räsäsen. Räsäsellä on yli 15 vuoden kokemus Counter-Strikesta ja tämä on pelannut aiemmin esimerkiksi RCTIC Esportsissa sekä iGamessa, jossa hän toimi myöhemmin myös valmentajana.

Räsäsen päätavoitteena tulee olemaan ENCEn viimeaikoina saavuttaneen tason ylläpitäminen ja siitä ylöspäin rakentaminen.

”ENCEn peli on näyttänyt aika hyvältä, tässä kun olen seurannut ennen kuin olen hypännyt kelkkaan mukaan. Aika hyvä porukka on saatu kasaan, roolit sopii ja ikäluokka on tosi hyvä, siellä on kehittymisvaraa todella paljon, potentiaalia. Tuo on todella hyvä paketti, mistä lähteä kehittämään vielä paremmaksi”, Räsänen kommentoi.

Lähde: ENCE Esports Kuvalähde: ENCE Esports