Kirjaudu sisään

tai

Rekisteröidy

Unohtuiko salasana?

ENCE kisaa viikonloppuna summit-turnauksen herruudesta – Kohtaa ensimmäisessä ottelussa arkkivihollisensa

Legendaarinen cs_summit-turnaus järjestetään nyt sen neljättä kertaa. Kuusi joukkuetta kisaavat jälleen rennoissa olosuhteissa 150 000$ palkintopotista.

Aleksi "allu" Jalli (vas.) ja Aleksi "Aleksib" Virolainen pelaavat ensimmäisen turnausottelunsa arkkivihollistaan Renegadesia vastaan.

Tänä viikonloppuna Los Angelesissa pelataan cs_summit 4 -turnaus. Kyseessä on Beyond the Summit -yhtiön neljättä kertaa järjestämä CS:GO-turnaus, jossa kuusi joukkuetta kilpailevat ison areenan ja yleisön sijasta rennommissa olosuhteissa.

Turnauksen palkintopotissa on jaossa 150 000$ ja se pelataan jälleen yhden ja saman summit-talon tiloissa. Joukkueet pelaavat pelinsä talon eri huoneissa ja kohtaavat toisensa kahdesti turnauksen lohkovaiheessa. Lohkovaiheen neljä parasta joukkuetta etenevät turnauksen pudotuspelivaiheeseen.

Turnaus poikkeaa hyvin paljon muista CS:GO-turnauksista, sillä täällä pelaajat eivät kohtaa toisiaan areenalla ison yleisön edessä. Katsojille onkin luvassa intensiivisen pelaamisen lisäksi myös pelien välissä tapahtuvaa rennompaa sisältöä. Turnauksen selostajat istuvat yleisesti talon olohuoneessa selostamassa niin, että heidän takanaan näkyy keittiö, jossa pelaajat viettävät usein aikaansa samalla, kun hakevat itselleen syötävää ja juotavaa. Pelaajat usein myös liittyvät selostajien kanssa olohuoneeseen analysoimaan ja seuraamaan muiden joukkueiden pelejä heidän itse ollessaan pelitauolla.

ENCEn lisäksi turnaukseen osallistuvat Pohjois-Amerikkalaiset Ghost GamingNRG Esports ja Team Liquid,australialainen Renegades sekä ranskalainen Team Vitality. ENCE kohtaa ensimmäisessä ottelussaan Renegadesin, jota vastaan se on hävinnyt kaikki kolme tänä vuonna pelaamansa ottelua. Nyt suomalaisjoukkue lähteekin hakemaan hyvää starttia turnaukselleen pyrkimällä tilien tasoitukseen australialaisten kanssa.

Turnaus alkaa tänään kello 19:00 Suomen aikaa ja päättyy maanantain ja sunnuntain välisenä yönä pelattavaan finaaliin. ENCE pelaa ensimmäisen ottelunsa Renegadesia vastaan ensi yönä kello 01:00. Turnauksen otteluita voit seurata esimerkiksi järjestäjien omalta twitch-kanavalta tai Elisa Viihteen twitch-kanavalta.

Lähde: Liquipedia Kuvalähde: BlastProSeries

Juho "Pimmyjage" Salminen

Seuraa aktiivisesti eurheilua. Vapaa-ajallaan toimii myös opettajana. Twitter @Pimmyjage1

Ei kommentteja

Kommentoi

Voit kommentoida jättämällä nimesi ja sähköpostiosoitteesi tai kirjautumalla sisään. Kirjautuminen ei ole pakollista.