Antti ’Kufdon’ Lammi on liittynyt ENCE eSportsiin heidän ensimmäisenä Hearthstonejoukkueen jäsenenä. Kufdon on aiemmin pelannut mm. LanTrek’16, ASUS ROG Summer 2015 ja DreamHack Cluj-Napoca 2015 -tapahtumissa, hän myös edusti Suomea Hearthstonessa IeSF:n järjestämissä eUrheilun maailmanmestaruuskisoissa 2015.

ENCE jatkaa laajentumistaan muihin peleihin Hearthstonen kanssa, laajennettuaan viimeksi Starcraft 2 puolelle huhtikuussa. ENCE jatkaa työtään myös uusien suomalaisten lupausten etsinnässä ja pyrkii viemään hankinnoillaan Suomea maailmankartalle eUrheilussa.

Kufdon kuvasi liittymistään ENCE:en seuraavana askeleena Hearthstone -urallaan ja on työskennellyt kovasti parantaakseen pelaamistaan. Kufdon mainitsi olevansa tunnettu pelaaja Suomessa, mutta toivoo vievänsä tuntemuksen nyt maailmalle ENCE:n tuella.

ENCE:n toimitusjohtaja Petri Hämälä kuvasi Kufdonin liittymistä ENCE:en seuraavana askeleena kohti kattavinta ja parhainta eUrheilu -organisaatiota Suomessa. Hän näkee Hearthstonessa sekä Kufdonissa erittäin paljon potentiaalia nousta korkealle.

Lähde: ENCE eSports