Uutisoimme kuun alussa suomalaisen ENCE Esportsin CS:GO-joukkueen pääsystä Lontoossa pelattavaan FACEIT Europe Minor Championshipiin. Joukkue päätti lohkovaiheen pelinsä viime yönä ja on nyt varmistanut paikkansa turnauksen playoffeissa. Turnauksen voittajalle on luvassa 30 000 dollaria ja kaksi parasta etenevät 1 000 000 dollarin FACEIT Major-turnaukseen.

ENCE avasi turnauksensa tiukalla 16-14 voitolla vastustajastaan LeftOutista. Seuraavasta ottelussa suomalaisia vastaan nousi maailman areenoilta tuttu OpTic Gaming, jonka voittaminen olisi taannut ENCElle paikan playoffeissa. Suomalaisjoukkue kärsi kuitenkin 13-16 tappion ja putosi häviäjien lohkoon. Siellä näiden haastajaksi selvisi 3DMAX, jonka ENCE peittosi kahdella peräkkäisellä 16-12 erävoitoilla.

B-lohkon ottelut pelataan tänään ja turnauksen playoffit taasen viikonlopun aikana. ENCEn semifinaaliottelu alkaa huomenna kello 14:oo ja se on katsottavina suorana FACEITin Twitch-kanavalta. Tarkan otteluaikataulun löydät parhaiten turnauksen HLTV-sivulta.

Lähde: Liquidpedia Kuvalähde: ENCE