Suomalaisia testattiin kunnolla vasta finaalissa, sillä ENCEn lisäksi oli finaalivastustaja TyLoo yksi harvoista kansainvälisen tason joukkueista koko turnauksessa. Loppuottelusta tulikin lopulta kolmen kartan trilleri, jossa trendi säilyi läpi koko sarjan. ENCE aloitti kartat vahvasti ja pääsi aina karttapisteeseen asti, jonka jälkeen TyLoo kampesi itsensä takaisin peliin.

Ensimmäinen kartta Mirage meni lopulta suomalaisille lukemin 16-14, kun ENCEn onnistui katkaisemaan TyLoon nousu viime hetkellä. Toinen kartta Cache oli hyvin samankaltainen, mutta tällä kertaa TyLoo pystyi tasoittamaan pelin, ollessaan 15-11 tappioasemassa. Kahden jatkoajan jälkeen TyLoo vei lopulta kartan voiton itselleen 22-20 tuloksella.

Viimeinen kartta Train näytti olevan ENCEn näytöstä. CT-puolella aloittaneet suomalaiset eivät antaneet kiinalaisille juuri mahdollisuuksia, kun kerta toisensa jälkeen TyLoon hyökkäykset tylsistyivät ENCEn kivenkovaan puolustukseen. 14-1 puoliaikajohto näytti jo tuovan varman mestaruuden, mutta TyLoo ei luovuttanut.

Hermot alkoivat kiristyä kotikatsomoissa, kun ENCE teki jatkuvasti helppoja virheitä, tuhlaten samalla turhaa rahaa pakotettuihin ostoihin tilanteessa, jossa se tarvitsi ainoastaan yhden kierrosvoiton. Kun aikalisäkään ei tuottanut haluttua tulosta, ja suomalaisten hävitessä kaksi vastaan kolme tilanteen helpohkosti, alkoi jatkoaika näyttämään jopa realistiselta vaihtoehdolta. ENCE sai kuitenkin pelinsä kasaan, ja lopetti kiinalaisten pyristelyt 16-11 voitolla.

Turnaus oli ENCE eSportsin uusitun kokoonpanon ensimmäinen LAN-turnaus. Uudet tulokkaat, Aleksi ”Aleksib” Virolainen sekä Tony ”arvid” Niemelä pelasivat varsin mainion turnauksen, Virolaisen pokatessa parhaan pelaajan tittelin finaalissa.

Turnaus kärsi lukuisista ongelmista, sillä koko ensimmäinen pelipäivä jouduttiin perumaan teknisten ongelmien takia. Myös netin ja striimin laatu herätti paljon närää sekä paikan päällä, että kotikatsomoissa. Vaikka turnaus itseään nimittääkin maailmanmestaruus kisoiksi, ei sitä hyvällä tahdollakaan voi pitää kova tasoisena turnauksena. TyLoon voittaminen paras kolmesta –sarjassa on kuitenkin erinomainen suoritus, ja turnaus antoi varmasti itseluottamusta lokakuun lopulla järjestettävään ESWC –turnaukseen.