Suomalaisjoukkue ENCE osallistui IEM Pekingin turnaukseen, jossa kahdeksan joukkuetta taisteli 250 000 dollarin palkintopotista. ENCEn taival päättyi jälleen aikaisin, kun joukkue hävisi 100 Thievesille luvuin 2-0 tänään pelatussa ottelussa, jossa panoksena oli paikka turnauksen playoff-vaiheeseen.

Turnausisäntä ESL päätti antaa suomalaisjoukkue ENCElle oman muistutuksensa viimeaikaisista huonoista suorituksista, kun turnauksen lyhyillä tauoilla lähetyksen laidassa vaihtelivat erilaiset hauskat tekstinpätkät, joihin oli kirjoitettu humoristisia lauseita pilke silmäkulmassa.

Tekstissä viitataan suomalaisjoukkueen suorituksiin ja Aleksi ”Aleksib” Virolaisen yllätyspenkitykseen.

Jokaisella on rooli – jks:n rooli on klikkailla päitä, ENCEn rooli on hävitä kierroksia ja minun roolini on kirjoittaa tämä teksti

Turnausjärjestäjä ei kuitenkaan pitänyt hauskaa pelkästään ENCEn kustannuksella, vaan kuten alla olevasta kuvasta näkyy, myös 100 Thievesin Sean ”Gratisfaction” Kaiwain viikset olivat suurennuslasin alla.

Ihmisten nähtyä lähetyksessä pyörineet hauskat tekstinpätkät, ne löysivät nopeasti Twitteriin ja CS:GOn Reddit -kanavalle.

Myös sosiaalisessa mediassa paljon pinnalla ollut SG 553 -kivääri eli Krieg sai ruutuaikaa lähetyksestä.

Turnauksessa on jäljellä enää neljä joukkuetta: Astralis, FaZe, 100 Thieves ja Vitality. Välieräottelut pelataan huomenna 9.11. Turnauksen voittajajoukkue palkitaan 125 000 dollarin palkintopotilla.

 

Lähde: Dexerto

Kuvalähde: ence