Moni on varmasti odottanut, kuinka ENCE reagoi maanantaina räjähtäneeseen tilanteeseen. Aleksi ”allu” Jalli vieraili HLTV Confirmed -podcastin livelähetyksessä, jonka aikana tänä syksynä penkitetty Jere ”sergej” Salo aiheutti kuhinaa Twitterissä sanomalla, ettei hänen entisen joukkuekaverinsa puheet ole koko totuus.

Sen jälkeen myös muut ENCEn entiset ja nykyiset jäsenet ovat twiiteillään aiheuttaneet melkoisen hullunmyllyn suomalaiseen CS:GO-skeneen, sillä esimerkiksi Miikka ”sunNy” Kemppi puhui Jallista joukkuetoverinaan menneessä aikamuodossa. Twiitti on sittemmin poistettu.

Organisaatio itse ei ole kommentoinut tilannetta millään tavalla. ENCEn tiedottamista on seurattu varmasti silmä kovana, mutta esimerkiksi eiliseltä löytyy vain päivitykset Joona ”Serral” Sotalan peleistä. Tänään kuitenkin asiaan otettiin kantaa – tosin sanomalla, että asiasta tiedotetaan myöhemmin lisää.

Twiitissä ENCEstä kerrotaan, että tilannetta käsitellään tällä hetkellä, ja he ottavat täyden vastuun siitä, etteivät ole täysin ymmärtäneet olemassa olleiden ongelmien vakavuutta. He toivovat faneiltaan kärsivällisyyttä, ja lupaavat tiedottaa asiasta, kun seuraavat toimenpiteet on sovittu.