Perjantain ja lauantain välisestä yöstä ei jännitystä puuttunut, kun suomalaista major-unelmaa kannatteleva ENCE kohtasi IEM Fall -turnauksen puolivälierässä G2 Esportsin. Pelattaviksi kartoiksi valikoitui Mirage, Nuke ja klassinen Dust II.

Ensimmäisenä pelatun Miragen ENCE vei selkein 18-8 lukemin. Nukessa G2 onnistui kuitenkin olemaan vahvempi, ja kartta päättyi 7-16. Viimeinen kartta nosti varmasti monien fanien sykkeen korkealle, sillä ottelu venyi jatkoajalle saakka. ENCE kuitenkin onnistui näyttämään voimansa, ja nappasi paikan Tukholman major-turnauksesta voittaen kartan 22-18.

ENCEn voitto nosti ilon tunteita pintaan, ja organisaation markkinointijohtaja Joona ”natu” Leppänen julkaisi Instagram-stoorissaan kuvan, jossa hänen silmänsä punoittivat saatetekstillä This is a grown man after he cried his eyes out because his team just made the CSGO major”. ”Tässä on aikuinen mies sen jälkeen, kun hän on itkenyt silmät päästään koska hänen joukkueensa pääsi CSGO majoreille”. Leppänen kehui joukkuetta myös Twitterissä vuolain sanoin.