ENCEn kokoonpanossa on jälleen viime aikoina tapahtunut muutoksia, kun Aleksi ”allu” Jalli jätti organisaation lopullisesti, ja hänen tilalleen joukkueeseen otettiin hänen paikallaan jo aiemmin pelannut puolalainen Olek ”hades” Miskiewicz. Uudistuneen joukkueen alkutaival alkoi hienosti, kun joukkue voitti viikonloppuna Funspark ULTI 2021 -turnauksen Euroopan ensimmäiset pudotuspelit.

Finaaliottelussa ENCE kohtasi HYNEASin Nukessa ja Vertigossa, ja onnistui voittamaan ottelun 2-0. Finaalissa Miskiewicz osoitti arvonsa olemalla joukkueen paras pelaaja 1,43 ratingilla. Tämä turnausvoitto oli ENCElle ja toinen Miskiewiczin kanssa, sillä toukokuussa joukkue voitti LOOT.BET 9. kauden.

ENCEn uudistunutta kokoonpanoa on myös ylistetty sosiaalisessa mediassa, ja esimerkiksi tunnettu CS:GO-selostaja ja analysoija Roope ”RobuJohnson” Leppänen hehkutti ENCEn pelaamista viikonlopun aikana Twitterissä todeten ENCE on varsin hauska tiimi seurata tällä hetkellä – ja hetkeä myöhemmin, että hades on varsin hauska pelaaja seurata tällä hetkellä.