Turnauksen toisessa ottelussa ENCE kohtasi niin ikään ensimmäisen ottelunsa hävinneen ViCi Gamingin.  

Ennakkoon ENCE oli ottelun selkeä ennakkosuosikki kiinalaisvastustajan majaillessa maailmanlistalla vasta 47. sijalla.

Kotikentällään pelannut ViCi valikoi omaksi kartakseen Infernon. Alku eteni tasaisesti, mutta etenkin toisella puolikkaalla ENCEn Aleksi ”allu” Jalli jäi useasti yksin kolmea tai neljää vastustajaa vastaan. Näin ollen kiinalaiset tekivät kovan yllätyksen voittaen kartan numeroin 16-13.

Myös Train oli tiukkaa vääntöä ja kumpikaan joukkueista ei päässyt karkumatkalle. Ainoastaa Jere ”sergej” Salo näytti pääsevän edes kohtalaisen lähelle omaan tasoaan. Vasta ViCin johtaessa 13-10 tuntui ENCE saavan jutun juonesta kiinni voittaen kuusi kierrosta putkeen. 

Miragessa nähtiin alusta alkaen sitä tunnettua ENCEä. Nopeasti kävi selväksi se, miksi suomalaiset ovat tänä vuonna viihtyneet maailmanlistan kärkipäässä ja ViCi ei. Tuntui, että ENCEn pelaajat voittivat jokaisen yksi vastaan yksi -tilanteen järjestään. Puoliajalle siirryttii ENCEn murskaavassa 13-2 johdossa. Kartta oli allun täydellistä näytöstä tämän ottaessa 24 tappoa ja kuollessa ainoastaan 7 kertaa. 

Seuraavaksi ENCE saa revanssin, kun joukkueet kohtaavat perjantaina uudestaan kello 9:50. Ottelun voittajalle on luvassa paikka turnauksen semifinaaleissa. 

 

Lähde: HLTV Kuvalähde: ENCE Esports