Vasta noin viikko juhlavan StarSeries & i-League -voittonsa jälkeen ENCE Esportsin CS:GO-joukkue tullaan näkemään toisessa maailmanluokan CS:GO-turnauksessa. ENCE eteni Venäjän EPICENTER-turnauksen lohkovaiheeseen ensin Wildcard-karsintojen kautta, ja sitten olemalla karsinnoista edenneistä joukkueista korkeimmin HLTV-rankatuin joukkue.

Turnaus järjestetään 23.-29.10. Venäjän Moskovassa. Kokonaispalkintopotti turnauksessa on 290 000 dollaria, mutta sen jakoa ei ole vielä julkaistu. Viime vuonna pääpalkinto oli kuitenkin noin 50% kokonaispotista, joten jos jako on tänä vuonna sama, voi taistelun alla olla noin 150 000 dollaria.

Vaikka ENCE onkin noussut maailmanlistalla melkoisesti viime kuukausina, tulee turnaus olemaan melkoinen haaste. Siihen osallistuvat maailman terävintä kärkeä pitävät joukkueet, kuten Team Liquid, Na’Vi ja FaZe Clan. Viimeksi ENCE kohtasi vastaavanlaisia joukkueita heinäkuun ESL One: Colognessa, jossa sen matka kuitenkin päättyi lohkovaiheeseen.

Mikäli ENCE kuitenkin onnistuu nousemaan turnauksen voittoon, se tulee tekemään suomalaista CS:GO-historiaa jo toisen kerran tässä kuussa.

Lähde: HLTV Kuvalähde: SEUL ry/Joel Tainio, Assembly 2018