ENCE Esportsin surkea kausi kohutun Aleksi ”Aleksib” Virolaisen siirron jälkeen jatkuu jatkumistaan. Ennen siirtoa maailmanlistan kolmantena ollut joukkue on vajonnut jo sijalle 12. ja hävisi nyt jo sijaa 30. pitävälle Movistar Ridersille lukemin 7-16.

Ottelun alku oli suomalaisten kannalta vahva ja ENCE johtikin karttaa jo lukemin 5-2. Tämän jälkeen ENCE ei kuitenkaan saanut kierroksen kierrosta terroristipuolella.

Puolten vaihdon jälkeen heräsi pieni toivon kipinä vielä ENCEn mahdollisuuksista voittoon, joukkueen voittaessa pistoolikierroksen, mutta Movistar Riders otti kuitenkin hävityn kierroksen jälkeen ohjat taas käsiinsä, eikä ENCE lopulta saanut CT-puolellakaan pistoolikierroksen lisäksi kuin yhden kierrosvoiton.

Tappion seurauksena ENCE on huomenna pakkovoiton edessä Kiinalaista TYLOOta vastaan, joka majailee tällä hetkellä maailmanlistan sijalla 22. Paperilla ENCEn pitäisi olla TYLOOta selkeästi vahvempi kokoonpano, mutta viimeaikaisten suoritusten valossa on pelistä tulossa todennäköisesti todella tiukka.

Huomisessa pelissä riittää myös painetta ENCElle, sillä Champions Cup Finals on vuoden viimeinen tilaisuus joukkueen osoittaa, että Aleksib:n penkitys ei ollut virhe ja että uusi kokoonpano pystyy oikeasti voittamaan.

 

Lähde: HLTV Kuvalähde: Ence