Suomalaista e-urheilukenttää kuohutti viime viikolla ENCEn entisen kokoonpanon twiittailut joukkueessa ilmenneistä ongelmista. Ongelmat alkoivat tulla ilmi Aleksi ”allu” Jallin vieraillessa HLTV Confirmed -podcastissa, jonka lähetyksen aikana Jere ”sergej” Salo twiittasi, ettei Jallin puheita pidä ottaa koko totuutena.

Sen jälkeen joukkueen entiset ja nykyiset pelaajat ottivat osaa keskusteluun, ja ilmeni, että joukkueessa on ollut vakavia ongelmia, ja keskustelujen myötä sosiaalisessa mediassa on pohdittu, kuinka Encen käy, ja voiko joukkue nousta suosta. Lisäksi on huhuttu, että GODSENT neuvottelisi Miikka ”SuNny” Kempin liittymisestä joukkueen kokoonpanoon. Tämä ei kuitenkaan vielä ole varmaa, vaikka Ence ilmoittikin tänään, että Kemppi siirtyy penkille, eikä ole enää osa aktiivista kokoonpanoa.

Päätös Kempin penkityksestä on tehty yhteisymmärryksessä Kempin ja organisaation välillä, ja Kempillä on lupa etsiä uusia suuntia uralleen. Kemppi twiittasi, että etsii uutta kokoonpanoa vuodelle 2021, ja vaikka keskusteluita tällä hetkellä on käynnissä, mitään ei ole vielä sovittuna.

Tiedotteessa organisaatio lupaa informoida faneja ja seuraajia CS-joukkueen uudelleen rakentamisesta joulun jälkeen. Organisaatio pyytää faneilta kärsivällisyyttä, kun he työskentelvät väsymättä päästäkseen hyvään lopputulokseen.

Lähde: ENCE
Kuva: ENCE